Гастротуризм та популяризація України

22 червня 2021 року о 10:00 відбудеться прес-захід: «Як українським ресторанам увійти до найвпливовіших ресторанних рейтингів».

Мандрівники з усього світу хочуть потрапити до ресторанів, відзначених у найвпливовіших рейтингах. Заради цього планують окремі поїздки, приріст туристів зростає. Потрапляючи в такі рейтинги, українські ресторани допоможуть розвивати туристичний напрям країни.

На прес-заході експерти розкажуть, як український готельно-ресторанний бізнес може покращити сервіс та які кроки зробити, щоби потрапити до світових рейтингів.

Учасники: Олександр Ткаченко – Міністр культури та інформаційної політики України; Маряна Олеськів – Голова Державного агенства розвитку туризму України; Євген Клопотенко – шеф-кухар, громадський діяч, голова ГО «Інститут Культури»; Катерина Авдеєва – голова Міжнародного конгресу шеф-Кухарів FONTEGRO UKRAINE; Ігор Мезенцев – автор проєкту “Топот”, організатор проєкту CHEF’S TABLE, засновник гастрономічного журналу MEZENCEV.

Модератор: Соботюк Марина, заступник голови ІКУ.

Адреса заходу: вул.Володимирська, 4 «100 років тому вперед»

Акредитація ЗМІ за телефон або електронною поштою: [email protected]; +38 097 888 63 86.