Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Артем Льозін: Зараз ми створюємо фундамент для майбутніх масштабних цифрових проєктів

25 лютого 2021 року заступник Міністра культури та інформаційної політики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Артем Льозін взяв участь у онлайн-зустрічі Business Culture Hub  №2: Цифровізація та діджиталізація культури.

Заступник Міністра розповів про національні проєкти цифрової трансформації у сфері культури та туризму на 2021- 2023 рр. – е-Спадщина,е-Мистецтво, е-Туризм, е-Книга.

Мета цих проєктів – створення умов для осучаснення та прозорості ведення процесів у сферах охорони культурної спадщини, мистецтва, туризму та курортів, бібліотек та видавничої справи.

Артем Льозін підкреслив, що це лише невеликий перелік заходів з діджиталізації, які впроваджує МКІП. 

“Ми працюємо і над багатьма іншими – від створення корпоративної пошти до впровадження принципово нових сучасних підходів до проджект-менеджменту. На цьому етапі поки немає якихось таких масштабних, кольорових та яскравих проєктів, ми більше зараз працюємо над створенням фундаменту на майбутнє. Попереду у нас дуже багато роботи, в тому числі і у партнерстві з бізнесом”, – зазначив заступник Міністра.

Нагадаємо, раніше МІКП представило проєкти цифрової трансформації у сфері культури та туризму на найближчі три роки.

Вас може зацікавити

50 років Будинку кіно: від перших кадрів до нових висот

50 років Будинку кіно: від перших кадрів до нових висот

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек