До 30-річчя Незалежності України Олександр Ткаченко та Тіна Кароль презентували проєкт «Молода кров»

20 серпня у студії ранкового шоу Сніданок з 1+1 Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України, разом зі співачкою Тіною Кароль презентували проєкт «Молода кров», приурочений до 30-річчя Незалежності України. Це альбом колаборацій, який поповнить каталог української музики сучасними піснями, а також відкриє для широкої аудиторії нові імена.

«Музика завжди була з нами: у складні та піднесені часи Незалежності України. Проєкт «Молода кров» – сміливе об’єднання, серед пісень у якому точно є такі, що увійдуть в історію. Радий, що ми презентуємо таку свіжу та потужну колаборацію напередодні 30-ї річниці Незалежності. Вдячний Тіні Кароль, за ідею та реалізацію цього вагомого кроку, який робить молодих і сучасних артистів помітними для всієї країни», – підкреслив Олександр Ткаченко.

У рамках проєкту Тіна Кароль заспівала дуетні пісні з такими артистами, як Wellboy, LATEXFAUNA, Alina Pash, САМНАСАМ, Ivan Navi, NIKITA LOMAKIN та група KAZKA.

«Я надзвичайно зворушена представити альбом «Молода кров» та виконавців нової формації. Тим самим я хочу привітати Україну з Днем народження, з 30-ти річчям! Аби ви знали, що все в майбутньому залежить від нас самих: наскільки ми будемо об’єднанні у своїй ідеї, у своїй самоідентифікації. Мені дуже приємно, що саме в цьому альбомі, в цих піснях звучать ті голоси, які будуть звучати у майбутньому», – зазначила Тіна Кароль.

Співачка додала, що новий проєкт «Молода кров» лише початок: «На сьогодні це наш маленький старт і маленькі амбіційні плани. Ми всі згадуємо у День незалежності минуле, сьогодення, а хочеться вже зараз писати майбутню історію. Робити це разом, підтримуючи один одного».

Під час презентації всі артисти проєкту «Молода кров» доєдналися до прямого ефіру онлайн. Вони розповіли про значення проєкту та про важливість підтримки один одного на тлі музики.

Альбом вже з’явився на усіх стрімінгових платформах. Послухати пісні можна також на Ютуб каналах артистів з ким Тіна Кароль заспівала дуети в альбомі «Молода кров».

Вас може зацікавити

Микола Точицький і Тарас Кремінь обговорили кроки щодо формування та реалізації державної мовної політики

Микола Точицький і Тарас Кремінь обговорили кроки щодо формування та реалізації державної мовної політики

У Києво-Печерській лаврі відродили одну із традицій української культурної спадщини — військову ікону

У Києво-Печерській лаврі відродили одну із традицій української культурної спадщини — військову ікону