Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП: Пройшло перше засідання робочої групи з розробки Стратегії інфобезпеки

26 жовтня 2020 року в режимі онлайн відбулося перше засідання робочої групи з підготовки проєкту Стратегії інформаційної безпеки України.

Головував на заході заступник міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко.

“Відповідно до Указу Президента Міністерство культури та інформаційної політики визначено відповідальним за розробку надзвичайно важливого документа – Стратегії інформаційної безпеки України. І в нас залишилося не так багато часу, тому закликаю всіх до максимально конструктивної співпраці”, – зазначив він у своєму вітальному слові.

Під час засідання було обговорено структуру майбутнього документу та його ключові завдання.

До робочої групи, окрім працівників МКІП, увійшли представники Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Державного комітету телебачення і радіомовлення, МВС, МінТОТ, МЗС, Міноборони, Нацради з питань телебачення і радіомовлення, РНБО, СБУ, Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, Науково-дослідного інституту інформатики і права Національної академії правових наук України.

Нагадаємо, 14 вересня Президент України підписав Указ № 392 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14.09.2020 «Про Стратегію національної безпеки України».

Вас може зацікавити

У Києві відкрили виставку, присвячену історії греків Маріуполя

У Києві відкрили виставку, присвячену історії греків Маріуполя

У жовтні в Україні розпочнеться найбільший фотоконкурс культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» 2024

У жовтні в Україні розпочнеться найбільший фотоконкурс культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» 2024