Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП у регіонах: Тарас Шевченко побував з робочою поїздкою на Луганщині

7 жовтня 2020 року заступник міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко з робочим візитом відвідав Луганську область.

Заступник міністра провів нараду з головою ОДА – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Сергієм Гайдаєм та керівниками підрозділів, що відповідають за інформаційну політику та безпеку, сферу культури та туризму області.

 

Під час наради Тарас Шевченко розповів про стратегічні питання, над якими зараз працює МКІП та підтвердив підтримку міністерства у питаннях виділення радіочастотного ресурсу для місцевих мовників, захисту інформаційного простору та інформаційної реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Також заступник міністра, начальник головного управління інформаційної безпеки МКІП, генеральний директор  та застпуник гендиректора ДП «Центр захисту інформаційного простору України» провели зустріч з представниками місцевих ЗМІ, де обговорили проблемні питання розвитку та заходи із захисту інформаційного простору регіону в умовах військового конфлікту. Детальніше зупинилися на законі про медіа, який розглядається Верховною Радою України, державній підтримці місцевих ЗМІ на Сході України та розвитку місцевого телерадіомовлення. Актуальними питаннями також були запровадження спеціального медіа-проєкту, розрахованого на людей, які перетинають КПВВ, а також відсутність дитячої преси.

В рамках ознайомлення з інформаційною інфраструктурою області Тарас Шевченко відвідав телевежу у Новоайдарському районі, а також побував на провідних телеканалах регіону – філії НСТУ «UA: Донбас» та НТРК «ІРТА».

І вже традиційно заступник міністра передав книги від ДП “Центр захисту інформаційного простору України” для потреб Луганщини.

Вас може зацікавити

У Києві відкрили виставку, присвячену історії греків Маріуполя

У Києві відкрили виставку, присвячену історії греків Маріуполя

У жовтні в Україні розпочнеться найбільший фотоконкурс культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» 2024

У жовтні в Україні розпочнеться найбільший фотоконкурс культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» 2024