Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП у регіонах: Тарас Шевченко відвідав Донеччину

5-6 жовтня 2020 року заступник міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко побував з робочою поїздкою в Донецькій області.

5 жовтня в Краматорську заступник міністра зустрівся з головою Донецької облдержадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленком та провів робочу нараду з керівниками відповідних підрозділів ОДА з питань інформаційної політики.

Тарас Шевченко відвідав гору Карачун, де взяв участь у обговоренні проекту створення обласного музею АТО та поклав квіти до меморіалу захисникам незалежності України.

6 жовтня заступник міністра, начальник головного управління інформаційної безпеки Міністерства, генеральний директор  ДП «Центр захисту інформаційного простору України» провели низку зустрічей з представниками ЗМІ, місцевими активістами та громадськими діячами. Відвідали міста на лінії розмежування – Торецьк та Новгородське, ознайомились з відновленням та розбудовою закладів культурної освіти у Бахмуті.

Тарас Шевченко розповів про наявні напрацювання та плани міністерства щодо протидії інформаційній агресії РФ, а також зазначив:

«Захист інфопростору та розбудова інформаційного суверенітету України посідає ключове місце у діяльності не лише нашого міністерства, а є одним із пріоритетів діяльності Уряду загалом. А особливо це стосується прикордоння, тимчасово окупованих територій та  населених пунктів уздовж лінії розмежування. Якісний український контент та ефективні способи його доставки на цих територіях – критична необхідність для держави».

Також у Краматорську відбулася передача аудіовізуального контенту, створеного на замовлення МКІП, для трансляції на телеканалі «Донеччина.ТУ» та чергової партії книжок від ДП «Центр захисту інформаційного простору України». Загалом близько 7 тисяч примірників вже отримали Донеччина та Луганщина.

Фото: Євген Гончаренко

Вас може зацікавити

У Києві відкрили виставку, присвячену історії греків Маріуполя

У Києві відкрили виставку, присвячену історії греків Маріуполя

У жовтні в Україні розпочнеться найбільший фотоконкурс культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» 2024

У жовтні в Україні розпочнеться найбільший фотоконкурс культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» 2024