Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП: З 8 січня в Україні починають діяти посиленні карантинні обмеження

З 8 до 24 січня 2021 року в Україні діятимуть посилені карантинні обмеження.

Відповідну постанову «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 9 грудня.

Так, з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня 2021 року на території України забороняється приймання відвідувачів закладами культури та проведення культурних масових заходів.

Разом з тим, закладам культури та суб’єктам господарювання у сфері культури дозволяється здійснювати підготовку театральних постановок, театрально-концертних програм та інших заходів для публічного показу тощо, а також діяльність, пов’язану з виробництвом аудіовізуальних творів.

Дозволена робота історико-культурних заповідників та релігійних установ (в приміщенні –  1 особа на 5 кв. м, без стаціонарних місць або на свіжому повітрі – з дотриманням дистанції 1,5 м).

В готелях та санаторно-курортних закладах:

  • забороняється приймання відвідувачів спортивними залами, фітнес-центрами, басейнами;

  • заклади громадського харчування та місця для харчування можуть працювати з 6-ї до 11-ї години ранку, з наданням послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів цілодобово;

  • салони краси можуть працювати за попереднім записом.

Звертаємо увагу, що дозволяється організація гірськолижного дозвілля (без роботи закладів громадського харчування та продажу алкогольних напоїв).

МКІП наголошує на необхідності при здійсненні діяльності неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів та карантинних обмежень.

Вас може зацікавити

Від «мовчання» до дії: у Києві відкрили виставку до 83-х роковин трагедії в Бабиному Яру

Від «мовчання» до дії: у Києві відкрили виставку до 83-х роковин трагедії в Бабиному Яру

У День пам’яті трагедії Бабиного Яру в Києві вшанували пам’ять жертв нацистських злочинів

У День пам’яті трагедії Бабиного Яру в Києві вшанували пам’ять жертв нацистських злочинів