Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Світлана Фоменко взяла участь у 4-му засіданні Комісії зі співробітництва між урядами України та КНР

23 грудня 2020 року заступниця Міністра культури та інформаційної політики Світлана Фоменко взяла участь у Четвертому засіданні Комісії зі співробітництва між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки під співголовуванням Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.  

 Як голова української частини українсько-китайської Підкомісії з питань співробітництва у галузі культури Світлана Фоменко повідомила про проведене 15 грудня 2020 року в форматі відеоконференції П’яте засідання цієї Підкомісії.

Захід дозволив надати оцінку результатам та окреслити перспективи співробітництва у таких сферах як культура, туризм, кінематографія, література, архівна справа, мас-медіа, а також здійснити обмін досвідом та інформацією щодо державної підтримки культури та туризму в Україні та Китаї під час пандемії COVID-19. 

«Це засідання стало ще одним вагомим кроком на шляху поглиблення українсько-китайських культурних відносин та показало взаємну готовність сторін до відвертого та прагматичного діалогу, а також можливість досягати конкретних результатів», – зазначила заступниця Міністра.

Нагадаємо, 15 грудня відбулось п’яте засідання українсько-китайської Підкомісії з питань співробітництва в галузі культури.

Вас може зацікавити

Від «мовчання» до дії: у Києві відкрили виставку до 83-ї роковини трагедії в Бабиному Яру

Від «мовчання» до дії: у Києві відкрили виставку до 83-ї роковини трагедії в Бабиному Яру

У День пам’яті трагедії Бабиного Яру в Києві вшанували пам’ять жертв нацистських злочинів

У День пам’яті трагедії Бабиного Яру в Києві вшанували пам’ять жертв нацистських злочинів