Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Тарас Шевченко: Комунікація успішних історій співпраці суспільства з владою дасть більше таких прикладів у майбутньому

17 грудня 2020 року в рамках IX Форуму розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій» відбулося оголошення підсумків конкурсу «Влада та громадянське суспільство – кращі практики співпраці».

«Міністерство культури та інформаційної політики було одним із співорганізаторів та ініціаторів цього конкурсу. І ми вважаємо, що такі конкурси є дуже потрібними, оскільки дуже важливо акцентувати увагу людей на позитивних історіях. Від того, як буде побудована комунікація цих успішних історій співпраці громадянського суспільства з владою, залежатиме рівень співпраці і кількість успішних прикладів у майбутньому”, – зазначив під час заходу заступник Міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко.

Він додав, що МКІП і надалі планує спільно з громадськістю реалізовувати подібні проєкти в рамках Стратегії розвитку громадянського суспільства.

З 26 листопада до 14 грудня організатори конкурсу отримали більше сотні заявок від учасників.

Формально, 34 заявки відповідають вимогам конкурсу – тобто є прикладом співпраці організацій громадянського суспільства та органів виконавчої влади. 

Ще 69 заявок є успішним прикладом співпраці ОГС та органів місцевого самоврядування.

Усі учасники, що відповідають технічним критеріям, будуть нагороджені дипломами про участь, сформованими збірниками успішних історій та друкованою продукцією з лого конкурсу (еко-сумки, блокноти, ручки, можливо еко-чашки).

Вас може зацікавити

У День пам’яті трагедії Бабиного Яру в Києві вшанували пам’ять жертв нацистських злочинів

У День пам’яті трагедії Бабиного Яру в Києві вшанували пам’ять жертв нацистських злочинів

У Києві відкрили виставку, присвячену історії греків Маріуполя

У Києві відкрили виставку, присвячену історії греків Маріуполя