Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Телемарафон «Єдині новини» (#UAразом): півроку інформаційного спротиву

26 серпня виповнилося шість місяців з моменту першого ефіру телемарафону «Єдині новини». Телемарафон – це майже 2000 журналістів, медійників і технічного персоналу, це 5000 сюжетів та 12 000 прямих включень з України та світу та цілодобове мовлення на різних платформах від Т2 та супутника до ОТТ-платформ та Digital.

Згідно з останнім опитуванням від Center for Insights in Survey Research на замовлення USAID, 47% українців звертаються до телемарафона як до надійного джерела інформації про ситуацію в Україні.

Згідно соціології КМІС за липень телемарафон «Єдині новини» зараховують до топ-2 джерел для отримання інформації для українців 43%. Серед різних джерел інформації найбільше респондентів довіряє телемарафону «Єдині новини» – 57%. Схвально ставляться до телемарафону «Єдині новини» як методу формування спільного погляду 65%.

Сьогодні марафон конкурує лише з телеграм каналами, які набирають шаленої популярності.

«За пів року марафон змінився. Зміни відбуваються і досі, тому що він – це живий організм, який намагається відповідати вимогам часу та свого глядача. Міжнародні партнери завжди з цікавістю питають про його роботу та, впевнений, не уявляють, чи змогли б їх медіа так консолідуватись. В нашій країні можна обирати звідки споживати інформацію, завжди є альтернатива. І цифри говорять самі за себе. Тому працюємо далі і наближаємо нашу перемогу», – зазначив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України.

Вас може зацікавити

Україна вперше офіційно представила свій стенд на Будапештському міжнародному книжковому фестивалі

Україна вперше офіційно представила свій стенд на Будапештському міжнародному книжковому фестивалі

Микола Точицький відзначив подяками реставраторів заповідника «Києво-Печерська лавра»

Микола Точицький відзначив подяками реставраторів заповідника «Києво-Печерська лавра»